RMA

1. RMA registratie
RMA registratie vindt plaats via email (rma@leddriven.nl).  Retourneren, verwisselen of reparatie kan alleen geschieden na melding van de RMA aanvraag naar het juiste emailadres. U dient minimaal de volgende gegevens aan te leveren eventueel aangevuld met foto's en andere relevante documentatie.

  • Product type
  • Serienummer
  • Datum van levering
  • Contactpersoon (naam, email, telefoonnummer)
  • Omschrijving van het defect (Een duidelijke omschrijving van het probleem, wat het verwachtte resultaat zou zijn geweest en de actuele condities waarbij het gebeurde)

2. LED driven antwoord
Wacht op ons antwoord per e-mail. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en zullen u binnen enkele werkdagen berichten. Via de mail ontvangt u een RMA-nummer en instructies van ons.

3. Retourneren van uw product
Bij de retourzending van het product verzoeken wij u graag een kopie van de RMA aanvraag in de doos mee te zenden en het RMA nummer duidelijk op de doos te vermelden. De opgegeven RMA producten dient compleet en degelijk verpakt te worden om transportschade te voorkomen. Retournering dient te geschieden binnen 14 dagen na afgifte van het RMA nummer.

4. Verwerken RMA
Wanneer uw RMA in goede orde is ontvangen zullen wij uw RMA zo snel als mogelijk behandelen. Als blijkt dat uw product niet onder de technische garantie valt dan zullen wij vooraf de kosten opgeven. Zodra uw RMA gereed is voor verzending wordt dit altijd vooraf gemeld.
LED Wiki: Wi-Fi, Zigbee and Bluetooth compared
Key characteristics of ZigBee, Wi-Fi and Bluetooth
ZigBeeWi-FiBluetooth
Range10-100 meters50-100 meters10 – 100 meters
Networking TopologyAd-hoc, peer to peer, star, or meshPoint to hubAd-hoc, very small networks
Operating Frequency868 MHz (Europe) 900-928 MHz (NA), 2.4 GHz (worldwide)2.4 and 5 GHz2.4 GHz
Complexity (Device and application impact)LowHighHigh
Power Consumption (Battery option and life)Very low (low power is a design goal)HighMedium
Security128 AES plus application layer security 64 and 128 bit encryption
Typical ApplicationsIndustrial control and monitoring, sensor networks, building automation, home control and automation, toys, gamesWireless LAN connectivity, broadband Internet accessWireless connectivity between devices such as phones, PDA, laptops, headsets
Project: High bay lamp
High bay lamp